Avkoppling i Jönköping...

var det i fredags då HV71 återigen vann över Timrå. De har då gått vidare till slutspel och det är de väl värda. Vi brukar åka upp till Jönköping för att kolla på några matcher varje år. Vi bestämde oss väldigt sent och fick tag i biljetter på onsdagkvällen förra veckan. Vi fick kanonbra platser! Rad 1 på balkongen. Visst gungade det och skakade lite. Nästan så man fick svindel. Men det glömde man bort när matchen kom igång och man var engagerad i spelet. Trevlig helg även om Jönköping inte är en klockren shoppingstad. Men, på köpcentret A6 fanns det nya gardiner till vardagsrummet, lite toppar, joggingstrumpor och lite vårskor. Bra va!

Lägger in en bild på talangen Stefan Liv som gjorde sitt jobb i målet under matchen.


Svensk Fastighetsförmedlings Cup i Svängsta

Det gick ju jättebra med cupen i Svängsta! Jag har hjälpt till lite grann med arrangemanget kring matcherna. I cupen har både damlaget och herrlaget gått vidare till semifinal. Spännande. Igår var det regnigt och lerigt. Det blev till att städa lite extra och hålla lite mer ordning helt enkelt, men det var mycket trevligt med glada leenden, god mat, kaffe och godis. Det blev riktigt bra!




         


Nu är det bara till att hugga tag i stöket här hemma. Det blir inte mycket gjort när man har ett Wii Fit. Måste ta ett träningspass innan dammsugaren åker fram. Så är det bara. Favoriten just nu är Step Up - plus. Har faktiskt fått träningsvärk av detta. Det trodde jag inte från början. Av ett TV-spel?!

Någon annan som tränar med Wii Fit? Hur går det?



Wii Fit...

skulle min sambo få i födelsedagspresent för två veckor sedan ca. Dessa var slut på alla ställen som jag besökte i nordöstra Skåne och i hela Blekinge. Så jag beställde hos en lokal leverantör. Men attans vad det var segt att få det. Det har tagit lång tid och det verkade som att de var slut i hela Sverige. Populärt med andra ord. Han har idag fått sitt spel och tränat lite olika aktiviteter. Jag har också provat faktiskt och det var skitkul!

Hörde om en tjej som gått ner 40 kilo på ett år med hjälp av Wii Fit. Man kanske ska satsa på det.

Eller nej, det går rätt segt med viktnedgången. Det känns dock som att byxorna sitter lösare och hänger i rumpan men några - kilo på vågen visar det inte. Har dock svar på den frågan då mina sköldkörtelvärden är lite wacko just nu. TSH ligger högt trots medicinering så jag behöver öka på dosen sa min läkare. Så nu ska jag ta 150mkg tre dagar i veckan och 125 mkg 4 dagar i veckan. Får verkligen hoppas på en förbättring.


 

RSS 2.0